مشاوره حقوقی رایگان - معاف از خدمت بازخرید

سلام وقت بخیر. این حقیر 14سال خدمت در سپاه دارم که بخاطر پیامک کمیسیون شدم و برایم بازخرید زدند و این حقیر نپذیرفتم این گونه اتهام رو .. و این پرونده در سال 95بوده که الان در 99 کمیسیون گرفتند و من میخواهم به دیوان شکایت کنم ... اگه راهی دارد ممنونم از لطف شما

پاسخ ها :

فائزه افشار

فائزه افشار :

نوع پیامک شما ۔اگر بر مبنای جرم عادی باشد از ابتدا در صلاحیت محاکم عمومی دادگستری بوده .اماظاهراً پیامک شما جرم عمومی نیست
به هر تقدیر . می‌توان به دیوان شکایت کرد و استناد شما بدین نحو باشد، پیامک ها دلیل محسوب نمی‌شوند