مشاوره حقوقی رایگان - قطع شدن بیمه بیکاری

با سلام و عرض ادب
آیا در صورتی که کد نمایندگی بیمه بگیرم بیمه بیکاری به بنده تعلق میگیرد؟
پایان کار من سه ماه است توسط شرکتی که در آن مشغول بوده ام صادر شده و پیگیری های لازم جهت دریافت بیمه بیکاری را انجام داده ام و منتظر نتیجه هستم، اگر در این مدت جهت دریافت کد نمایندگی بیمه اقدام کنم و کد نمایندگی بگیرم ممکن است بیمه بیکاری به این دلیل به بنده تعلق نگیرد؟
با سپاس فراوان

پاسخ ها :

عباسعلی صبوری

عباسعلی صبوری :

باسلام باقبول کدنمایندگی بیمه بطورکامل که شامل صدورتمامی بیمه نامه ها شود بیمه بیکاری قطع میشودوخودشماکارفرمامیشویدومیتوانیدکارمندویاکارگراستخدام کنین صبوری وکیل