مشاوره حقوقی رایگان - تصادف و عدم برگشت مدارک

بنده چند روز پیش تصادف کردم و مقصر بودم پس از مراجعه به بیمه مبلغ 500 هزار تومان تخمین جریمه توسط کارشناس اعلام شد كه راننده از مبلغ راضی نبود و تقاضای 2 میلیون خسارت نمود و بدون تحویل کارت بیمه و کارت ماشین بیمه را ترک نمود و اعلام نمود من راضی نیستم و علاوه بر پول خسارت افت قیمت را هم دریافت میکنم مگر اینکه مرا راضی کنین. در این شرایط چکار کنم

پاسخ ها :

امین مهبودی

جناب آقای امین مهبودی :

با سلام
بیمه فقط مسئول پرداخت خسارت وارده به خودرو طرف است و برای مطالبه افت قیمت خودرو فرد باید دادخواست حقوقی جداگانه به دادگاه ارائه دهد .

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

با سلام چنانچه خودروی طرفتان فاقد تصادف باشد و مدل سال 87 به بعد میتواند خسارت افت قیمت نیز دریافت کند لذا بهتر است با ایشان مصالحه نمایید تا خسارات دادرسی و کارشناسی بر شما تحمیل نگردد.