مشاوره حقوقی رایگان - معافیت در حین خدمت

سلام وقت بخیر. برادر بنده 8 سال فراری بود بعد خودش را به پادگان معرفی کرد و بخاطر انتقالی و گروه ب در کمیسیون روانپزشکی شرکت کرد ولی در کمال ناباوری معاف زدن براش و گفتن که از پادگان تسویه کنه و بره نظام وظیفه. ولی ما نمیخوایم کارت قرمز بگیره خودشم اصلا مشکلی نداره بخاطر انتقالی یه مقدار فیلم بازی کرده. الان باید چجوری این معافیتو لغو کنیم

پاسخ ها :

محمد قرایتی ستوده

جناب آقای محمد قرایتی ستوده :

بایدکاری کنیدکه دوباره کمیسیون پزشکی تشکیل شودومعافیت لغوشود