مشاوره حقوقی رایگان - جانبازی

با سلام
پدر بنده در زمان جنگ به دلیل ارتریت مفصل هانش در بیمارستان بستری بوده اند. مدارک بیمارستان نیز موجود می باشد.می خواستم بدونم که آیا به ایشان جانبازی تعلق می گیرد ؟خیلی ممنون

پاسخ ها :

جهانگیر علی خانیان

جناب آقای جهانگیر علی خانیان :

باسلام.
اثبات اینکه ایشون مجروح جنگی هستند مراحلی داره.
اول اینکه در بنیاد جانبازان محل سکونت درخواست بدن ایشون واعلام جانبازی کنن با مدارک.
مدارک شامل
معرفی به پزشک متخصص که بنیاد معرفی میکنه. البته چندتا پزشک با تخصص های مختلف هستند.
پرونده تشکیل شده از جمله گواهی محلی که ایشون رو اعزام کردند. یا محلی که ایشون مجروح شدند در اون زمان و گواهی بیمارستانی.معرفی دو یا سه نفر از هم دوره ها یا هم رزمان ایشون که شهادت به حضور ایشون در اون منطقه جنگی بوده اند. و نهایتا پس از جمع اوری این مدارک بنیاد جانبازان تشکیل کمسیون داده و مدارک شما رو بررسی کرده و اعلام جانبازی با درصد جانبازی میکند

سیدفریدخلخالی

سیدفریدخلخالی :

خیر.چون در اثر جمگ نبوده.اگرچه هم زمان با جنگ بوده.

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

اگر عامل بیماری شرایط محل خدمت بوده باشد قابل بررسی است ولی به نظر نمی رسد این بیماری ربطی داشته باشدبه شرایط خدمت ایشان.