مشاوره حقوقی رایگان - قانون حياط مشاعی كه در آپارتمان طبقه اول قرار دارد و فقط همان واحد قادر به استفاده می باشد

اينجانب در آپارتماني ساكن هستم كه در طبقه اول واقع شده و داراي يك تراس يا نورگير مي باشد ، كه بدليل ساخت مجتمعي در روبروي اين واحد كه كاربري آموزشي دارد و افراد زيادي در تراس اين مجتمع رفت و آمد دارند ، اقدام به ساخت يك فريم آلومينيومي كرده و روي آنرا با يك ورق پلكسي سفيد پوشانده ام ، ضمنا مختصري وسائل هم قرار داده ام ، آيا اين مورد خلاف قانون تملك آپارتمانهاست ؟ يادآوري ميكنم كه امكان دسترسي به اين فضا فقط براي واحد ما امكان پذير است ، هيچگونه مزاحمتي هم براي ساكنين طبقات بالا ندارد

پاسخ ها :

حوا عیدی

سرکار خانم حوا عیدی :

سلام هر گونه تغییر در نمای ساختمان بدون رضایت سایر مالکین مجاز نیست چنانچه اقدام حضرتعالی تغییر در نما محسوب میشود مواجه با ایراد است و در غیر اینصورت خیر