مشاوره حقوقی رایگان - دستور توقیف

با احترام باستحضار میرسانم
چندی پیش اتومبیل خود را به یکی از اشنایان امانت دادم که وی از بازگرداندن ان امتناع کرد. پس از انجام امور در مراجع قضایی بعد از 2ما اتومبیل بنده پیدا شد. پس از ازادی حدود یک هفته بعد خانم شخصی که امانت برد بود ماشین را بجلوی مغازم امد و با تماس به 110 و امدن مامور و استعلام به بنده گفته شد که اتومبیل بنده توسط دادیاری شعبه 6پرند توقیف شده. پس از مراجعت به انجا متوجه شدم ایشان با این عنوان که ماشین رو از بنده خریداری نموده و با ارائه قولنامه ای جعلی دادیار را درخصوص گرفتن دستور توقیف متقاعد نموده اند. هنگامی که پی گیر ماجرا شدم و به دادیار محترم گفتم که ماشین بنده را دزدیده بودند و تازه از پارکینگ دراوردم, خیلی بی تفاوت گفتن شما بروید خبرتون میکنیم. الان تقریبا یکماه از توقیف ماشین میگذرد ولی خبری از طرف دادگاه نشده. خاستم بدانم ایا میشود مرجع قضایی که دستور توقیف را صادر کرده با یک برگه ای که دستی بوده و هیچ شباهتی به قولنامه نداشته و بدون در نظر گرفتن اینکه اصلا بیع اجام شده یا نه این مقام قضایی دستور توقیف ماشینی را صادر کند که بعد از 2ماه سرقت تازه یک هفته بوده که پیدا کرد بودم و از پارکینگ دراورد بودم. در مورد شکایت از این دادیار به کدام مرجع باید مراجعه کنم؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

موضوع نیازمند بررسی مفصل و دقیق است. مدارک و دفاعیات دو طرف باید بررسی شود.
چنانچه قولنامه جعلی ارائه داده اند ادعای جعل و ارجاع به کارشناس را بخواهید