مشاوره حقوقی رایگان - انتخاب قیم یا امین اموال

با سلام
پدرم60سال سن دارند و دریک صانحه تصادف دچار آسیب شدید مغزی شده اند و هم اکنون سطح هوشیاری بسیار پایینی دارند و برای انجام و اداره اموالشان توانایی ندارند
سوال بنده اینست که :
1-آیا باید من که تک پسر ایشان هستم و 25سال سن دارم قیم ایشان شوم یا امین اموالشان؟
در صورت قیم شدن آیا اختیار دخل و خرج اموالشان را دارم ؟
2-اولویت برای,قیم شدن و یا امین اموال شدن با بنده است یا پدر بزرگم که 75سال سن دارند و سالم هستند و صلاحیت لازم برای قیم شدن را دارند؟
با تشکر

پاسخ ها :

منا حمیدی مجد

سرکار خانم منا حمیدی مجد:

سلام با تقدیم دادخواست به دادگاه خانواده تقاضای تعیین قیم نمایید.لازم به ذکر است قیم فقط در صورت رعایت صلاحیت مولی علیه خود حق دخل و تصرف خواهد داشت

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام
اولویت با هیچیک نیست این موضوع توسط دادگاه مشخص می شود اما در هر صورت در خصوص فرض شما
به یاد داشته باید پدر بزرگ شما ولی خاص پدر شما می باشندو تا زمانی که ایشان باشند بر هر کسی حتی شما برتری و توفق دارند.

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام با تقدیم دادخواست میتوانید تعیین قیم را از محضر دادگاه بخواهید