مشاوره حقوقی رایگان - سهام متوفی

باسلام. برای استعلام از مقدار سهام متعلق به متوفی مربوط به یک شرکت خصوصی کجا باید مراجعه کنیم. متوفی سال 72 از دنیا رفته و وراث امسال متوجه شدند که موسس یک شرکت بوده و سهام داشته اما مدرکی ندارند.

پاسخ ها :

سميه  اسدي اقبلاغي

سميه اسدي اقبلاغي :

استان :

با سلام ابتدا باید نام شرکت و شماره ثبت شرکت را داشته باشید بعد به اداره ثبت مراجعه کنید و از طریق اداره ثبت قسمت ثبت شرکتها آخرین آگهی تغییرات آن شرکت و محل شرکت را پیدا کنید و به همراه مدارک مثبته مراجعه کنید