مشاوره حقوقی رایگان - مستمری

باسلام و خسته نباشین پدربزرگ اینجانب در ارتش کار میکردند ولی بخاطر مشکلی ایشان را بیرون کردند و حقوق به خانمشان رسیده
الان خانمشان فوت کردند و دو دختر مطلقه حقوقشان را میگیرند ایا پدربزرگم میتواند مدعی شود که حقوقش را خودش تکی بگیرد؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بله با وجود زنده بودن ایشان دریافت حقوق توسط دختر ها غیر قانونی است و خودشان میتوانند بگیرند