مشاوره حقوقی رایگان - سوال در مورد تعزیرات حکومتی

با سلام، از لوله کش که برای خانه ما آمد شکایت کردم، بعد از اتحادیه و کارشناسی و بازرسی اتاق اصناف، پرونده بالاخره رسید به تعزیرات حکومتی و بالاخره لوله کش در تعزیرات حکومتی پیداش شد و اومد و مبلغ 500 هزار تومان کارشناس اتحادیه نوشته بود و بعد از صحبت بالاخره طرف داخل پرونده که دست تعزیرات هست، نوشت که مبلغ 500 هزار تومان رو پرداخت می کنم و گفت الان پول ندارم و بعد از ظهر میریزم، ولی هنوز 25 روز گذشته و پرداخت نکرده.

((تعزیرات گفت اگه پول نده ما حکم میدیم، از تاریخ تعزیرات حکومتی تا الان 25 روز گذشته، معمولا باید چقدر بگذره تا تعزیرات حکومتی حکم بدهد؟))

سوال دوم اینکه لوله کش پکیج نو برای خانه ما نصب کرده و گارانتی پکیج که نصب کرده رو از ما امضا گرفته که ببره مهر کنه و بیاره و نیاورده و به شرکت پکیج هم زنگ زدم و سریال دستگاه رو گفتم میگن گارانتیش ثبت نشده.
در واقع قرار بوده دستگاه با گارانتی تحویل ما بده و پشت فاکتور هم خود لوله کش نوشته که دو سال گارانتی شرکت ... هست و در صورتی که دستگاه بدون گارانتی هست.
((خب قطعا دستگاه بدون گارانتی هزینه کمتری دارد، آیا گارانتی دستگاه به طور کل قابل شکایت هست یا نیست ؟))
من در روز اول شکایت در اتحادیه موضوع گارانتی رو در شکایت نوشتم و به کارشناس هم گفتم و اتحادیه موضوع گارانتی رو برای تعزیرات حکومتی نفرستاده و تعزیرات میگه باید برد اتحادیه بگید و به ما مربوط نیست و اتحادیه میگه ما فرستادیم به ما مربوط نیست و اتحادیه میگه ولش کن اصلا گارانتی مهم نیست بعدش تاریخش چند ماه گذشته دیگه نمیشه شکایت کرد و پیگیری نمیکنه، در صورتی که من همون موقع گفتم و اتحادیه نفرستاده.

((اگر قابل شکایت نیست که هیچی، اگر هست اتحادیه شکایت بنده برای گارانتی رو همون موقع شکایت نفرستاده و الان هم میگه مهم نیست و قبول نمیکنه پیگیری کنه و تعزیراتم میگه برید اتحادیه و به من مربوط نیست باید چیکار کنم؟))

تشکر.