مشاوره حقوقی رایگان - ایا مستمری پدربزرگ به نوه پسری معلول بالای 25سال میرسد

سلام من نزدیک به 25 سال با مادر بزرگم زندگی میکنم و دارای معلولیت شدید هستم و پدر مادرم هم زنده هستند ولی با پدربزرگم بزرگ شدم حالا نزدیک چند سال پدر بزرگم رحمت خدا رفته ولی مادر بزرگم زنده هست ایا میتوانم بعد مادر بزرگم مستمری من دریافت کنم و از کار افتادگی هم هستم ایا پدربزرگم میتواند بگوئید که بعداز من حقوق برسد به نوه ام یا پدر بزرگم و هم دست نوشته گذاشته باشد که بعداز مادربزرگت برسد به من مستمری پدربزرگم به من میرسد باید کجا اقدام کنم و از چه راهی ؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خیر به شما نمیرسد بعد از فوت مادر بزرگ فقط به دختر مجرد وی میرسد