مشاوره حقوقی رایگان - شکایت در کجا

میخوام از کسی در پرند شکایت کنم خودم تهرانم ایا میتوانم در تهران شکایت کنم یا باید به پرند بروم؟

پاسخ ها :

توحید اکبری

جناب آقای توحید اکبری :

باسلام
باید در محل اقامت خوانده شکایت کنید یعنی پرند البته شما میتوانید شکایت خود را از طریق دفتر خدمات قضایی واقع در تهران به پرند ارسال کنید و در مواقع احضار مراجعه نمایید توجه داشته باشید اگر دعوای شما مربوط به مال غیرمنقول باشد باید در محل وقوع مال طرح دعوی کنیدیا اگر شکایت کیفری دارید محل وقوع جرم صالح به رسیدگی است