مشاوره حقوقی رایگان - سوال جهت اقدام به شکایت

سلام یکی از دوستانم مامور خرید شرکتی خصوصی هست و به نام من فاکتور درست کرده و قیمت ها رو بالاتر زده و تحویل شرکت داده و بعد از گذشت تقریبا 5 ماه من مطلع شدم میخوام از ایشون شکایت کنم چه مراحلی رو باید طی کنم

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

هر وس از این موضوع ضرر دیده است جعل و استفاده از سند مجعول شکایت کند و شما اگر ضرر ندیده اید نمی توانید