مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

سلام وقت بخیر
حدود دو سال پیش به جهت رابطه ی نامشروع غیر زنا یک شب حبس بودم و حکم زیر 100 ضربه شلاق تعزیری یا جریمه به نقدی 500 هزار تومان بود
ایا این مورد سوء پیشینه محسوب میشه و تا چند سال در پیشینه ثبت می شه
ایا مانع استخدام میشه؟ تو فرم عدم سوء پیشینه میاد؟
ممنون

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بر اساس ماده 25 قانون مجازات اسلامی، «محکومیت قطعی کیفری در جرائم عمدی، پس از اجرای حکم یا شمول مرور زمان، در مدت زمان مقرر در این ماده محکوم را از حقوق اجتماعی به‌عنوان مجازات تبعی محروم می‌کند:

هفت سال در محکومیت به مجازات‌های سالب حیات و حبس ابد از تاریخ توقف اجرای حکم اصلی،
سه سال در محکومیت به قطع عضو، قصاص عضو در صورتی که دیه جنایت وارد شده بیش از نصف دیه مجنیٌ‌علیه باشد، نفی بلد و حبس تا درجه چهار،
دو سال در محکومیت به شلاق حدی، قصاص عضو در صورتی که دیه جنایت وارد شده نصف دیه مجنیٌ‌علیه یا کمتر از آن باشد و حبس درجه پنج» در حالی که مورد شما جز ان نیست چون شلاق تعژیری بوده است