مشاوره حقوقی رایگان - نحوه تقسیم انباری بین مالکان

با عرض سلام و خسته نباشید
بنده یک واحد آپارتمان پیش خرید کرده ام. در مبایعه نامه قید شده که واحد دارای پارکینگ و انباری است اما متراژ انباری درج نشده است.
در مجتمعی که بنده واحد پیش خرید کرده ام دو دسته واحد وجود دارد: واحدهای متراژ پایین و واحدهای متراژ بالا
در همین خصوص دو دسته انباری هم در مجتمع تعبیه شده است: متراژ پایین و متراژ بالا
بنده یک واحد متراژ بالا خریداری کرده ام
حالا سوال اینجاست که به بنده انباری متراژ پایین تعلق میگیرد یا خیر؟ با استناد به چه بند قانونی؟ در صورت عدم رعایت آیا امکان شکایت وجود دارد؟
ممنون

پاسخ ها :

رقیه شکری

سرکار خانم رقیه شکری:

با سلام اگر در صورت مجلس تفکیکی قید شده باشد بله چرا که در ابتدا نیز قید شده که واحد دارای پارکینگ و انباری میباشد شما لطفا به شهرداری و دفترخانه مربوطه مراجعه نمایید مشخص میگردد کدام انباری و پارکینگ متعلق بشماست و بدنبال ان حق اقدام قانونی وجود دارد

مهدی بلوری شادباد

جناب آقای مهدی بلوری شادباد:

با سلام
بله اگر مفاد قرارداد و توافق رعایت نشده باشد میتوانید اقدام قانونی نمایید.

پرسشگر :

ضمن تشکر از پاسخگوی
متاسفانه بدلیل عدم شناخت بنده در مبایعه نامه فقط قید شده واحد پارکینگ و انباری دارد، قید نشده که کدام انباریست
من فکر میکردم در زمان اخذ پایان کار مشخص می شود
الان که واحد را تحویل گرفته ام انباری کوچک به من داده اند در صورتی که واحدم جزء واحدهای متراژ بالاست
میتوانم اقدام قانونی کنم؟

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

وقتي متراژ قيد نشده نميتوان شكايت نمود و بايد تمكين نماييد

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

بستگی دارددرسندرسمی شماکدام انباری ذکرشده وهمان ملاک است واگربیع عادی داریدکسی که انباری به شماداده اگرمالک انباری بوده حق باشماست

حسین صوفی

حسین صوفی:

با سلام معمولا در اسناد مربوط به شهرداری و اداره ثبت تعلق انباری یا پارکینگ به واحد ها مشخص می باسد

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

با سلام صورتمجلس تفکیکی ساختمان را بررسی کنید در صورتمجلس پارکینگ و انباری متعلق به واحد شما آمده است چنانچه مغایرتی وجود داشت میتوانید اقدام به طرح دعوی نمایید.

پرسشگر :

ضمن تشکر از پاسخگویی
تقسیم بندی پارکینگ به چه صورت است؟
آیا کسی که ملک را به بنده پیش فروش کرده می تواند هر جایی را که خودش تشخیص می دهد بعنوان پارکینگ بنده تعیین کند یا تقسیم پارکینگ ها الگوی خاصی دارد؟

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.اگر در قولنامه نیامده باشد این تقسیم بندی به صورت توافقی یا فرعه کشی خواهد بود.یاالله