مشاوره حقوقی رایگان - عدم مشاهده ابلاغیه

کلا موبایل ندارم و تلفن برادرم را برای ثنا معرفی کردم و سه ماه پیش یک پیامک اومده براش ولی متوجه نبوده وبه من نگفت و تاکنون آن را در سامانه مشاهده نکردیم
حال ظاهرا مهلت اعتراض گذشته و حکم تایید شده، چکار باید بکنم؟

پاسخ ها :

مريم  عشري

سرکار خانم مريم عشري :

سلام. اگر هیچ پیامک ابلاغی را مشاهده نکرده اید، حکم صادره غیابی است و می توانید به آن اعتراض واخواهی نمایید. به خدمات قضایی مراجعه و دادخواست واخواهی به حکم صادره را ثبت نمایید.