مشاوره حقوقی رایگان - دیه ماههای حرام به چه صورت است

با عرض سلام وخسته نباشید بنده خانمی هستم که الان حدود دو ماه از تصادف میگذره از از اونجایی که من در تاریخ 2/6/99 که مصادف بود با سوم محرم الحرام می خواستم بدونم آیا دیه من به همون تاریخ تصادفم پرداخت میشه و اینکه در این تصادف دو دندون جلوی من آسیب دیده طوری که دکتر دندان پزشک حکم به کشیدن یکی از دندانها داده ولی در نامه که پزشک قانونی صادر کرده حکم بر لقی و سیاه شدگی یکی از دندانهایش دلقی دیگری داده آیا با توجه به آسیبی این حکم درست است؟
لطفا جواب دهید.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بحث تغلیظ دیه در ماه حرام محرم ، رجب ، ذی القعده و ذی الحجه تنها مربوط به قتل اعم از بدوی و یا غیر بدوی است و در مورد اسیب جسمانی صدق نمیکند و دیه همان دیه ثابت است

مريم  عشري

سرکار خانم مريم عشري :

سلام. به دادگاه مراجعه کنید و به گواهی پزشکی قانونی اعتراض نمایید. در ماه های حرام فقط دیه فوت تغلیظ یا افزایش می یابد و دیه ضرب و جرح و نقص عضو در ماه های حرام و عادی تفاوتی ندارد.