مشاوره حقوقی رایگان - فاصله بین باغچه همسایه با پی ساختمان همسایه بغلی چقدر باید باشد ؟

همسایه مجاور ما دارای خانه قدیمی بوده که تخریب نموده و آنرا به صورت زمین درآورده و قصد کاشت زعفران را دارد لطفا راهنمایی فرمایید فاصله بین مرز زمین ( یعنی فاصله بین کشت و کار ) با پی ساختمان ما یا دیوار ما قانونا باید چقدر باشد ؟ تشکر

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جواب سوال در صلاحیت کارشناس رسمی دادگستری رشته ساختمان میباشد رجوع نمایید