مشاوره حقوقی رایگان - رجوع از بخشش مهریه

با سلام مهریه بنده 400 سکه بهار ازادی بوده که در ازای گرفتن حق طلاق فقط 5 عدد از سکه های مهریه ام باقی مانده و الباقی را بخشیده ام ایا الان که پشیمان هستم میتوانم طلب کل مهریه را بکنم اگر نمیتوانم 5 سکه که در وکالت قید شده را میتوانم بعد از حکم طلاق و یا همزمان را طلب کنم؟ممنونم منتظر پاسخ هستم با تشکر

پاسخ ها :

سيد محمد سجادي

جناب آقای سيد محمد سجادي:

باید سند بذل یا ابرائ مهریه بنظر برسد چراکه آثار متفاوت دارند