مشاوره حقوقی رایگان - پیشروی ملک

با سلام و خسته نباشید
بنده یک ساختمان کلنگی 100 متری خریدم که همسایه ها قبلا 4 متر پیشروی داشتند و چون قبلا کوچه 8 متری بوده و الان به خیابان 24 متری تبدیل شده است و با توجه به اینکه ساختمان شمالی می باشد طی اقدام برای مجوز برای ما طبق قانون حیاط خلوت در نظر گرفته است و قبلا به ما اعلام کرده بودند که شما بصورت جنوبی احداث کنید تا ما هم بتوانیم از شهرداری مجوز بگیریم که بتوانیم جنوبی احداث کنیم ولی متاسفانه بعدا هر روز همسایه شمالی با ایجاد مزاحمت و تهدید و حتی از ما اخاذی میخواستند که نباید ساختمان شما از ما جلوتر باشد و خودشان هم هیچ رضایتی از مالک قبلی برای پیشروی خودشان نداشتند و همچنین پروانه تعمیرات دارند( نوسازی نیست بدلیل اینکه دیوار مشترک داریم که مربوط به 40 سال قبل می باشد و ایشان ساختمان خودشان را بر روی همین دیوار مشترک بنا کرده و حیاط خلوت ندارند و فقط 4 متر از جلو حیاط دارند ) و طی مراجعه به شهرداری ، شهردای اعلام کرد با توجه به اینکه ملک ما و همسایه ها 100 متر می باشد و همچنین باید حیاط خلوت باشد ساختمان ما جلوتر از ساختمان همسایه ها می شود و به آنها اعلام کرد شما هم برای مجوز اقدام کنید برایشان مطابق ساختمان ما مجوز پیشروی میدهند .
همسایه ها اعلام کردند که از طریق دادسرا شکایت میکنند. الان بنده شروع به عملیات ساخت هستم طبق مجوز و نقشه . آیا همسایه ها میتوانند شکایت کنند و مانع عملیات و حتی تخریب شوند .
با تشکر

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

خیر شما طبق مجوز شهرداری اقدام میکنین