مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف خانوادگی

باعرض سلام و خسته نباشید. همسر من 1ماه میشه منزل رو ترک کرده و بعد از یک هفته از رفتنش کودک 5ساله من رو هم با خودش برده. البته ایشون مصرف شیشه دارن. من پرونده تشکیل دادم در دفتر مجتمع قضایی و وقت مشاوره اول تو کلانتری دادن در رابطه با ترک نفقه و رفتن ایشون از منزل و بردن فرزندم. ولی من نمیخوام اونجا تموم بشه و خواسته من ارجاع پرونده به دادسرا هستش.
میخواستم ازتون کمک بگیرم چطور عمل کنم تا راحت تر پروندم جلو ببره. لازم به ذکر هست که بگم مهریه رو اجرا گذاشتم. و برای ترک انفاق و درخواست مهریه 1سال پیش هم دادخواست دادم.

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

در کلانتری سازش نکنید پرونده به مرجع قضایی ارسال میشه