مشاوره حقوقی رایگان - پرونده استرداد جهیزیه

بنده به دلیل اینکه همسرم در سال 86 یکبار با نامه دادگاه یکم خانواده محلاتی جهیزیه خود را بردند، موضوع را جدی ندانستم، و از آنجایی که پدر همسرم در طی همان سال (86) در شغل خود ورشکسته شدند و بنده نمی‌دانستم، همسرم اظهار به برگشتن نمود. ولی اگر که بنده حق طلاق و حضانت و سرپرستی فرزند یا فرزندانم را به ایشان بدهم، از آنجایی که بنده همسر و فرزندم را صمیمانه دوست داشتم بدون آنکه وکالتنامه را مطالعه کنم در محضر امضاء نمودم. متن وکالتنامه از این قرار است؛ 1- حق طلاق 2- حضانت و سرپرستی فرزند و فرزندانم آن هم با قبول پرداخت نفقه آنها 3- قبول هزینه دادرسی همسرم 4- قبول محل زندگی از سوی همسرم که در کدام شهرستان باشد زیرا بنده نظامی(ارتشی) هستم 5- بازگرداندن جهیزیه به لیست پیوست.
بنده بی آنکه متن وکالتنامه را مطالعه کنم زیرا از بازگشت همسرم خوشحال بودم آن را امضاء نمودم.
حال همسرم بابت 25 گرم طلایی که خود بنده خریده بودم ولی رسید را همسرم به نام خود خریده بودند و مبل و تلوزیون و ... که هم‌اکنون دادگاه شهرستان صومعه سرا استان گیلان بنده را به پرداخت 36 میلیون و اندی محکوم کرده.
و پس از اینکه رای به صورت غیابی از سوی شورای حل اختلاف آن شهرستان صادر و به اجرای احکام رسید و همسرم حکم جلب بنده را گرفتند و بنده نیز دادخواست اعسار داده ولی از آنجایی که نمی‌دانستم می‌بایست شاهدان را به نزد جلسه دادگاه از تهران به جلسه حاضر حاضر نمایم و اعسار بنده رد شد و بنده در تاریخ 10 مهر ماه پس از رای دادگاه تجدید نظر محکوم به پرداخت مبلغ مورد اشاره شدم.
ملتمسانه خواستار پاسخی از سوی آن مجریان محترم می‌باشم.
سپاسگزارم

پاسخ ها :

استرداد جهیزیه جهیزیه طلای ازدواج