مشاوره حقوقی رایگان - میخوام با اتباع خارجی ازدواج کنم

سلام تورو خدا جواب بدین وکلای محترم خیلی کارم گیره ممنونم ازتون

سلام من 30سالمه و ایرانی هستم ولی عاشق دختر افغانی شدم که 18سال داره و نزدیک 19ساله..هرکار کردم پدرش راضی نشد.. و آیا میتونم بدون اجازه پدرش عقدش کنم و اینکه کارت و همه چی داره و بصورت قانونی وارد کشور شده..اگه باهم فرار کنیم و بعد عقد کنیم مشکلی پیش نمیاد.. و در آخر اگه راهی نبود باکرگی دختر ببرم (اونم در عقد موقت) و شرعی ن غیر شرعی و نامشروع مارو به عقد هم قانون در میاره اونم با خواست خودمون چون فقط میخواهیم بهم برسیم .. ممنونم ازتون خسته ام نباشید خدا وکیلی جواب بدید

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام
مرد مسلمان میتواند با زن مسلمان یا اهل کتاب ازدواج کند ، اکثرافاغنه سنی هستند ودر سنی ها چیزی بنام صیغه وجود ندارد بنابراین بهترین راه این است که خانم ادعا کند باکره نیستم ولو بهر دلیلی ، بعد شما میتوانید از یک محضر تقاضای صیغه نامه کنید و بشما میدهند ودیگر اجازه پدر ساقط است و میتوانید بعدش عقدتان را رسمی وثبت کنید