مشاوره حقوقی رایگان - شراکت سرمایه گذار _ استاد _ شاگرد

سلام
مدتیه در کارگاهی مشغول به کار شدم
و صاحب کارگاه گفته آخر هر ماه سود کار را تقسیم میکنیم به این صورت ٤٠درصد خودش یعنی صاحب کارگاه. ٤٠درصد استاد و ٢٠درصدم من که تازه کار هستم.
در ضمن صاحب کارگاه هفته ای چند ساعت میاد کارگاه
میخواستم ببینم خوبه یا نه؟
احساس میکنم درصد من کمه
ممنون

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام دوست عزیز اینکه یک شراکت خوب است یا نه به پارامتر های زیادی بستگی دارد که باید دقیق بررسی شود. اما اگر جمیع شرایط اقتصادی شراکت مطلوب باشد 20 رصد برای شما که تازه کار هستید خوب است چون آنها می توانستند به شما حقوق ثابت بدهند. تنظیم قرارداد شراکت را نیز فراموش ننمایید