مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت نفقه

من نفقه پرداخت می کنم همسرم درخواست مهریه کرده با تقسیط مهریه و پرداخت من و دادخوست تمکین از طرف اینجانب اگر تمکین نکرد از حبس استفاده می کند ناشزه می شود یا خیر کماکان نفقه تعلق می گیرد چکار باید بکنم لطفا راهکار نیاز دارم

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

با سلام
اگر همسرتان هنوز از شما تمکین خاص نکرده است دارای حق حبس است که می تواند هم نفقه و هم مهریه را از شما مطالبه و وصول کند
و ناشزه محسوب نمیشود
موفق باشید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگر همسرتان ازحق حبس استفاده میکند شماباید نفقه اش رو پرداخت کنید چون باعذرموجه یعنی حق حبس ازشماتمکین نمیکند