مشاوره حقوقی رایگان - سلام شخصی به نام من یک وام گرفته که خود اون شخص ضامن این وام است و تا الان هیچ قسطی پرداخت نکرده

سلام شخصی به نام من یک وام گرفته که خود اون شخص ضامن این وام است و تا الان هیچ قسطی پرداخت نکرده بانک همش بهم زنگ میزنه و میگه که حکم جلب منو میگیره ولی هرچی میگم که چرا از حقوق طرف کم نمیکنین جواب درستی نمیده و میگه حقوق ضامن جواب گو نیست و جایی دیگه ضامن شده خاستم بدونم باید چکار کنم ده میلیون رو بانک میگه باید 25 تومن پس بدی اینم بگم که یه برگه ازش گرفتم که وام و اون برداشته و امضا و اثرانگشت پای برگه زده شاهد هم دارم ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر اسناد دریافت وام را شما امضا کرده اید ، باید پاسخگوی بانک باشید. درصورت شکایت بانک هر اتفاقی ممکنه برای شما بیفتد. پس از پرداخت اقساط میتوانید با توجه به مدارک علیه دریافت کننده وام طرح دعوا و مبالغ پرداختی را از او مطالبه کنید.