مشاوره حقوقی رایگان - شکایت علیه توهین

سلام قبلش عذرخواهی میکنم بابت حرفا اما میخوام دقیقا نوع توهین مشخص باشه
یه خانومی سنگ توالتشو جلوی در ورودی ساختمون گذاشت
من هم به عنوان مدیر ساختمون چند بار به ایشون تذکر دادم اما قانع نشدن
میگفتن سنگ تمیزه!! منم عصبانی شدم گفتم اگه تمیزه خب غذا بریزیم بخوریم!!
منظور به خودم بود ولی این خانوم به خودشون گرفتن و از من شکایت کردن!
الان من باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

عبدالعلی رضایی

عبدالعلی رضایی:

با سلام شما باید لایحه دفاعیه تنظیم کنید اول قصد توهین نداشته اید دوم مخاطب شما ایشان نبوده اند

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام کلماتی که توضیح دادید شامل توهین به دیگران نیست و مجازاتی ندارد