مشاوره حقوقی رایگان - نحوه مطالبه کسری متراژ ملک نوساز خریداری شده

با سلام
بنده ملک نوسازی را در تاریخ 3/11/96 قولنامه کردم و در تاریخ 1/12/96 با پرداخت مبلغ مشخص شده ملک تکمیل و به بنده تحویل داده شد.
6 دانگ یک دستگاه آپارتمان به مساحت 85 متر مربع.
قیمت کل معامله از قرار متری 2700000 تومان محاسبه و مازاد و کسری آن در دفتر خانه به طرفین مسترد می شود.
تاریخ تنظیم سند 1/12/97 بوده که فروشنده حاظر نشد و گواهی عدم حضور گرفتم.
روزانه 30000 تومان دیرکرد تنظیم سند تو قولنامه نوشتیم.
با توجه به اینکه پایان کار را فروشنده گرفته متوجه شدم که متراژ خونم شده 77 متر. با توجه به اینکه الان قیمت خونه متری 16 میلیون شده و من میتونستم همون موقع خونه 85 متری بخرم نه 77 متری آیا میتونم کسری متراژ رو به قیمت روز مطالبه کنم؟
در ضمن بنده برج 11 سال 98 شکایت کردم ولی تو شکایتم کسری متراژ نیست و وقت دادگاهم برج 8 امساله.این موضوع رو چطوری تو دادخواستم باید اضافه کنم؟
ممنونم

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام مطالبه به قیمت روز ممکن نیست؛ تصور کنید اگر متراژ زیاد هم می شد با قیمت روز حاضر به پرداخت بودید؟ اگر در دادخواست خودتان استرداد ثمن را نخواسته باشید باید دادخواست مستقلی تقدیم دادگاه نمایید. یا اگر فرونشده دادخواست مطالبه ثمن داد در تقابل آن دعوا دادخواست استرداد ثمن بدهید.

عبدالعلی رضایی

عبدالعلی رضایی:

با سلام طبق اظهارات می توانید بر اساس قانون پیش فروش آپارتمان از جمله ماده 7 قیمت روز را از فروشنده مطالبه کنید
البته قرارداد شما هم باید بررسی شود