مشاوره حقوقی رایگان - فسخ نکاح

باسلام و احترام. بنده اردیبهشت 95 عقد رسمی و شهریورماه 96 عروسی کرده و زیر یک سقف رفتیم. با شروع زندگی مشترک رفتار خانمم و خانوادشون به کل تغییر کرد به طوری که بارها بنده رو مورد تحقیر قرار داده و طلب امکانات تجملی و سایر بهانه هایی که از اول آشنایی نیز در وسع بنده نبود، نهایتا منجر به برخوردهای مکرر گردید. بنده شهرستانی هستم و بخاطر ایشون اومدم به شهر خانمم. ایشون چندین بار به مدت هفته ای میرفتن خونه پدرشون بدون اینکه اطلاعی به من بدهند. وساطت هم کردیم اما اینکار را تکرار کردند. در حین همین غیبت های مکرر ایشان از خانه، از زبان یکی از فامیل ایشان مطلع گردیدم که قبلا ازدواج کرده اند با مراجعه به اداره ثبت احوال کاشف به عمل آمد 2 بار سابقه طلاق دارند درحالی که از بنده کتمان نموده اند. دقیقا چند روز پس و پیش هم تعداد 30 عدد سکه از مهریه اشونم به اجرا گذاشتن. بنده که پول رهنمم که وام هستش همونم توقیف کردن نامه زدن به اداره ام از حقوقمم ماهانه اجرا کشیدن. با این حال بنده به محض کسب اطلاع و اطمینان از مساله، از اداره ثبت احوال، دادخواست فسخ نکاح دادم. و همش ذهنم درگیره اینه که این خانواده دارن از من کلاهبرداری میکنن. ضمنا خانمم طول این مدت از تمکین به نما مختلف خودداری کرده. آیا دادخواست فسخ نکاح بنده مورد تایید هست؟

پاسخ ها :

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

با سلام فسخ نکاح در صورتی ممکن خواهد بود که صمن عقد عدم ازدواج شرط شده باشد یا عقد بر اساس ان انجام شده باشد یا به حدی باشد که به اصطلاح حقوقی تدلیس (حیله و نیرنگی ) به کار رفته باشد لذا اثبات این امور مشکل بوده و احتمال موفقیت 50 درصد خواهد بود

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

بله بنظرفسخ موردتاییداست وسئوال اینجاست قبل ازازدواج باشماباکره بودن یاخیرچون درمیزان تعلق مهریه تاثیرداردسئوالات زیادی است که حضوری درخدمتم که راهنمایی کنم