مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور شاکی در اولین ابلاغ

با سلام. بنده در یک دعوا مورد ضربات چاقو قرار گرفتم‌که با اومدن کلانتری متهم دستگیر و به دادگاه ارسال شد و منم فردای آن روز با حضور در کلانتری شکایت کردم و همه کارها از قبیل ثبت ثنا احضار شاهدها به کلانتری و تکمیل کردن پرونده در کلانتری حالا چند روز گذشت تا ابلاغ واسه من اومد و 5 روز زمان دادن و من هم به دلایلی نتونستم برم و روز بعدش هم خورد به تعطیلی الان3 روز تعطیله. بگید چیکار کنم با تشکر از شما

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام قاعدتا کلانتری تا دو سه روز تأخیر پرونده را نگه میداره صرف نظر از اون کلانتری در روزهای تعطیل هم حضور دارند