مشاوره حقوقی رایگان - اعسار از پرداخت هزینه دادرسی

با عرض سلام بنده در یک، دعوای مالی خواهان میباشم، و حکم صادر شده و در وقت واخواهی خوانده تقاضای اعسار از هزینه دادرسی زده و رد شده و مهلت 20 روز اعتراض به هزینه اعسار از هزینه واخواهی نیز اعتراض نکرده است ؟ حال چه مراحل دیگری تا گرفتن حکم، جلب باید طی شود، رای چگونه به اجرا خواهد رسید ایا بازهم مراحل دیگری طی باید شود و اقدامات دیگری ؟ مراحل اعتراضات بعدی خوانده چیست؟ مراحل بعد از اعتراض نکردن به اعسار از هزینه دادرسی چیست و من باید چگونه بدانم، مراحل چیست و کی حکم، جلب صادر میشود ایا مجدد ایشان اعتراضی میتوانند کنند کلا مراحل تا صدور رای یک پرونده را بگویید ( البته بعد از اعتراض نکردن به رای اعسار از هزینه دادرسی) ممنونم و مچکر

پاسخ ها :

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

دوست عزیزسئوالات شماهم مبهم است هم بسیارزیادوامکان جواب دادن دراین فرصت کم نیست بنده باقبول مشاوره رایگان شماراباتمام مدارک میپذیرم.