مشاوره حقوقی رایگان - مستقل شدن و اهداف یا پای خانواده ماندن؟

سلام خسته نباشید من دختری 25 ساله دانشجو ادبیات از اصفهان هستم
مشکلی که وجود داره اینکه پدر من جانباز هستن و حقوق خوبی دارن ولی به ما نمیدن و ما از لحاظ اقتصادی در مضیقه هستیم و من خودم بدهکاری زیادی دارم بابت دندونم گوشیم و خیلی چیزای دیگه. از اول تابستون تصمیم گرفتم که که تهران کار کنم. با مشورت اقوام که اقوام هم تهران هستن. یه مدت املاک بودم. بعدش مشکل پیش اومد که اقوام گفتن منزل ما نباش منم تصمیم گرفتم جای دیگه باشم مثلا پانسیون یا خونه اجاره ای و پدر یا مادرم پیشم باشن ولی اینجا این مطرح شد که من با یه پسری هستم و تهران بخاطر کار نیومدم و برا پسر اومدم سر همین کل فامیل گفتن که باید برگردی پدر مادر من هم از خودشون اختیار ندارن و دهن بین هستن واسه همین گفتن تو داری ابرو فامیلو می‌بری باید برگردی من برا بسته شدن دهن مردم اومدم و احترام پدر مادرم ولی الان تو این شرایط نیاز شدید اقتصادی دارم و از طرفی هم نمیخوام از خانواده طرد بشم اگه هم به خانواده بگم که میخوام برم تهران باز کل فامیلو خبردار میکنن و همون حرفا و تهمتا که پشت سر یه دختر هست حالا می‌خوام بدونم راه حل شما برای مستقل شدن و درآمد من چیه و ایا برای برای ازدواج من با مشکل مواجه میشم یا نه اگه میشه خیلی دقیق و با جزئیات برام شرح بدین
با تشکر از شما

پاسخ ها :

مستقل شدن دختر از خانواده استقلال دختر مجرد اجازه پدر در ازدواج دختر