مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره در خصوص نحوه اجرای حکم دیوان عدالت اداری

با سلام، اینجانب بعد از طی دو سال دوران مدیریتی تخصصی (حرفه ای) در یکی از دستگاه های دولتی، بدون هیچ گونه خلافی عزل و به سطح کارشناسی نزول یافتم. در سال 1394 با طرح دعوی در دیوان عدالت اداری، با اعتراض به تنزل غیر قانونی، درخواست رفع تضییع جایگاهی و نیز پرداخت اختلاف حقوق و مزایا برای سال های تنزل یافته(1ز 1389 تا 1397) را نمودم، حکم بدوی و حکم قطعی به نفع اینجانب صادر شد. در اجرا، دستگاه اداری صرفا نسبت به اصلاح احکام 2 سال 1390 و 1391 (تا پر کردن دوران 4 ساله مدیریت حرفه ای) را نموده و تنزل به کارشناسی بعد از 1391 را کماکان حفظ نمود.
آیا این نحوه تعبیر و تفسیر از حکم دیوان عدالت اداری که هر دو درخواست اینجانب را تایید نموده است درست است یا خیر. با تشکر از راهنمایی

پاسخ ها :

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

طبق قانون هرمقام مسئولی که رای دیوان رااجرانکندمنفصل دائم میشودحال اگراجرانمیکنندبه دیوان مراجعه وشرح ماوقع رامطرح تادیوان اقدام مقتضی کند.

یک وکیل :

استان :

ابتدا بايد راي مذكور ملاحظه و بررسي گردد تا منطوق راي بدست آيد .و در صورت بيان مطلب و ذكر ارتقاءپست در راي با ارائه حكم جديد ولايحه از اجراي احكام ديوان تقاضاي اجراي كامل حكم شود