مشاوره حقوقی رایگان - رسيدگي بدوی نسبت به خواسته الزام به ارتقاي رتبه يا پست سازمانی

با سلام و خسته نباشید خدمت شما
پرونده کلاسه .............. ردیف فرعی 1 با علت طرح رسيدگي بدوي نسبت به خواسته الزام به ارتقای رتبه يا پست سازمانی در دستگاه هاي اجرايي در ديوان عدالت اداري به تاریخ 1399/02/07 ثبت گردید و با شماره بایگانی ........به شعبه 26 ديوان عدالت اداري ارجاع شد
در تاریخ 1399/02/08 وقت نظارت برای تاریخ 1399/06/17 تعیین گردید
نامه وارده از طرف «شخص پرونده» با موضوع «وصول لايحه» در تاریخ 1399/03/20 واصل و به شماره .......... ثبت گردید
4-نامه وارده از طرف «شخص پرونده» با موضوع «وصول لايحه» در تاریخ 1399/03/27 واصل و به شماره ................... ثبت گردید
با توجه به توضیحات فوق تاکنون بنده هیچ اطلاعی از روند پرونده خود ندارم . ایا پرونده من نظارت شد
یا به تاخیر افتاد چه شد به من خبری داده نشد نه ازطریق ثنا نه از طریق پیامک یا اینکه وقت نظارت بنده به روز دیگری موکول شد یعنی احتمال این هست که تاریخ نظارت پرونده ام به ماههای بعد موکول شده پس چرا به من اطلاع ندادند ایا این روند طبیعی هست یا نه خواهشمندم بنده را راهنمایی کنید با تشکر فراوان

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام این گردش کار مربوط به عملکرد دفتر هست و شما فقط از طريق مراجعه به سامانه مطلع میشوید