مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه

با سلام
اینحانب شاکی پرونده ای هستم که روند را در سامانه ثنا چک میکنم. متوجه شدم که چند روز پیش ابلاغیه ای برای نفر سومی رفته که نه شاکی است نه متهم. میخوام بدونم ایشان را دادگاه احضار کرده اند یا متهم به عنوان شاهد ایشان را معرفی کرده است؟ چطور میتونم متوجه این موضوع بشم؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

به دلیل اینکه موضوع و پروند مطالعه نشده پاسخ به سوال ممکن نیست