مشاوره حقوقی رایگان - خرید از طریق کانال تلگرامی

سلام من چند وقت پیش طرفای بیست خرداد بود که از طریق یه کانال تلگرامی کفشیو سفارش دادم و هزینشم پرداخت کردم چند دفعه ازش سوال کردم ولی جواب نمیداد بعد چند هفته انلاین شد و گفتش که شرکت جنسارو بهشون نرسونده بعد از اون چندین دفعه درخواست عودت وجه رو کردم ولی جواب ندادند از اون موقع الان چهار ماه گذشته ولی خبری نشده درحالی که قرار بود فقط چهل روز طول بکشه متاسفانه شماره تماس ندارم ولی فیش واریز و چتارو دارم چیکار میتونم بکنم؟

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام شما نام صاحب حساب را قطعا با توجه به فیش واریزی دارید میتوانید دادخواست تقاضای مطالبه وجه واریزی را ارائه دهید