مشاوره حقوقی رایگان - مالیات بر ارث

سلام . پدر من دو هفته است فوت شدن. دو مغازه دارن که یکی را هر سال اظهارنامه مالیات بر اجاره میدادن و آن یکی را اظهارنامه بر مشاغل به صورت شراکتی با مستاجر. ما انحصار وراثت را گرفتیم البته مالیات بر ارث را پرداخت نکردیم. آیا از سال بعدی میتوانیم به عنوان ورثه هم اظهارنامه مشاغل را شراکتی و هم اظهارنامه مالیات بر اجاره به عنوان ورثه را بدون پرداخت مالیات بر ارث رد کنیم؟ یا باید حتما مالیات بر ارث پرداخت شود؟

پاسخ ها :

عدم پرداخت مالیات بر ارث پرداخت مالیات بر ارث مالیات بر ارث ملک قانون مالیات بر ارث مالیات بر ارث ارث مالیات