مشاوره حقوقی رایگان - اعسار

با سلام. بنده به خاطر یک معامله 70 میلیون محکوم شدم و درخواست اعسار دادم و 2 تا شاهد معرفی کردم. البته وکیل هم دارم. میخواستم بدونم روز دادگاه به همراه شاهد ها خودم هم باید برم یا وکیل بره کفایت میکنه؟ اگر خودم برم احتمال جلب بنده هست. احتمال داره روز دادگاه قاضی از من وثیقه بخواد؟

پاسخ ها :

یک وکیل

درخواست اعساراگردرمهلت قانونی مطرح شه مانع اجرای حکمه وتا رای قطعی حکم جلب صادرنمیشه مع الوصف حضور وکیل وشهود شمابرای شرکت درجلسه اعسارکفایت میکند