مشاوره حقوقی رایگان - از کار افتادگی

با سلام. بنده در سال 84 به عنوان سرباز معلم در آموزش و پرورش مشغول خدمت بودم و حین مراجعه به مدرسه تصادف کرده طبق نظریه کمیسیون 134 عالی سپاه 20 درصد از کار افتادگی کلی به من تعلق گرفت. و مبلغ 400000 تومان غرامت به من پرداخت شد. البته در نامه سپاه نوشته شده چون به خارج از سپاه مامور بودم غرامتی به من تعلق نمی گیرد. پرونده من بایگانی شد بدون هیچ گونه حقوق و مزایایی. حال اولا پرونده من شامل حقوق یا مستمری می شود؟ از کجا باید شروع کنم؟ ممنون از راهنماییتان.

پاسخ ها :

سیدفریدخلخالی

سیدفریدخلخالی :

غرامت را با دادخواست مطالبه فرمایید.هم آموزش و پرورش وهم سپاه را خوانده قراردهید.
به نرخ روز مطالبه فرمایید.