مشاوره حقوقی رایگان - تکلیف بدهی متوفی

درود بر شما.
پدر خدابیامرزم دو هفته پیش به رحمت ایزدی رفته اند. طبق قانون وام هایی که گرفته اند تکلیفش چیست؟
آیا بدهی بانکی فرد فوت شده بخشیده می شود یا از ضامن اخذ می شود؟

پاسخ ها :

زهرا مظلومی

زهرا مظلومی :

سلام اگر متوفی اموال داشته باشد از ما ترک متوفی بدیهی تسویه می شود ولی اگر هیچ اموالی نداشته باشد ورثه ضامن پرداخت ان نیستندولی اگر مالی معرفی کرده باشند بابت ضمانت ان ملک بابت بدیهی متوفی به نفع بانک ضبط می شود

آزاده  ابراهيمي اسكي

سرکار خانم آزاده ابراهيمي اسكي :

با سلام و عرض تسلیت از ماترک ایشان وصول میشود