مشاوره حقوقی رایگان - جانبازی در بنیاد

سلام وقت بخیر
بنده تو یگان ویژه خدمت میکنم و در سال 98 در حین ماموریت با اشرار که واسه بنزین درگیری شد از ناحیه دست چپ مصدوم شدم که ناجا در حکم جانباز برام زد اما الان میگن باید تو بنیاد شهید هم بهت درصد بدن وگرنه از تو فیش قطع میشه بنظر شما ایا ممکنه بنیاد به ما درصد نده و قطعش کنن

پاسخ ها :

سیدفریدخلخالی

سیدفریدخلخالی :

مجلس تصویب کرد که درصدنیروهای مسلح برای تعلق مزایای جانبازی ملاک عمل هست و نیازی به درصدبنیادیاتاییدبنیادنیست!