مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن ارث پدری

سلام باعرض خسته نباشید
پدرم دو سال پیش فوت کرده و دارای یک ملک مسکونی و 3 دهنه تجاری بود که 50 مترش رو پدرم در زمان حیات به نام مادرم کرده و از زمانی که فوت کردن مادرم نمیذاره ما خونه پدریمون بریم و حتی در محل حضور پیدا کنیم قبل از فوت پدرم من در یکی از مغازه ها مشغول بودم که بعد از فوت ، مادرم با داد و بیداد من رو از مغازه انداخت بیرون و الان دو ساله بیکارم و مادرم و 2 خواهرم و یک برادرم الان در خانه زندگی می کنند و مغازه ها رو اجاره دادن و قابل ذکر است که حقوق پدرم که کارمند بود الان به دخترها و مادرم رسیده و از نظر مالی مشکلی ندارند .
1.میخواستم بدونم چطوری میتونم برای دریافت ارثیه خودم اقدام کنم؟
2‌. 50 متر مشاع مادرم از کدوم قسمت ملک هست چون در سند قید نشده؟
3.قیمتی که دادگاه میزاره روی ملک آیا به روز هست یا پایین تره؟
4. اگر در مزایده فروش نره چی میشه ؟
5.شنیدم که الان اونها که در ملک نشستن باید اجاره بدن آیا صحت داره و اجاره مغازه ها که دارن میگیرن چی آیا من سهمی از اون ندارم چطوری میتونم بگیرم ؟
6.اگر مادرم که 50 متر به نامش هست راضی نباشه ملک قابل فروش نمیشه؟
7.در یکی از شکایت هایی که مادرم بر علیه من و برادرم کرد بدلیل حضور در منزل پدری محکوم شد و قاضی حکم فروش منزل رو داد و ایشون و بقیه افراد خانواده امضا کردن که رضایت برای فروش دارن و حکمش رو هم دارم ولی بدلیل اینکه مادرم اعتیاد شدید داره و یکی از برادرا که اعتیاد داره و هنوز مجرد هست و در خانه پدری هستش ممانعت می کنند از فروش و وقتی مشتری میبریم جنجال به پا می کنن میخوام بدونم چطور میشه جلوی
جنجالش رو بگیریم ؟
8. قبلا یکی از برادرام برای دریافت ارثیه اقدام کرد و دادگاه تا کارشناسی پیش رفت ولی پول کارشناسی رو نریخت و پرونده مختومه شد آیا میتونیم همون پرونده رو دوباره به جریان بندازیم؟
9.آیا وکیلی هست این پرونده رو قبول کنه و آخر کار حق الزحمه خودش رو بگیره؟
ممنون میشم جواب بدید با تشکر از وکلای گرامی...

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام مدارک شما باید بررسی شود. در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید