مشاوره حقوقی رایگان - غبن فاحش

باسلام و احترام سال گذشته معامله ای صورت گرفت که در قرارداد بند غبن فاحش با توافق طرفین حذف گردیده ایا هم اکنون طرف معامله میتواند در دادگاه به این موضوع طرح دعوی دهد باتشکر از همکاری شما عزیزان با تقدیم احترام.

پاسخ ها :

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

بله ميتواند دادخواست دهد ولي در صورت وجود يك وكيل توانا شرايط به نفع شما تغيير ميكند در صورت تمايل با بنده تماس بگيريد

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

قراردادبین طرفین طبق ماده10و190قانون معتبراست ونمیتوانیدبخاطراینکه درقراردادغبن فاحش حذف شده البته منوط به رویت قرارددادشماست که میتووانید رایگان برای مشاوره نزدمن بیایید

امین مهبودی

جناب آقای امین مهبودی :

با سلام
درصورتی که فروشنده قبل از معامله از غین فاحش اطلاع داشته باشد و شما رافریب داشته باشد میتوان معامله را فسخ کرد در غیر اینصورت خیر