مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب

سلام. من چند ماه پیش مدارک خود را همراه کارت بانکی گم کرده ام. حالا حسابم از طرف دادستانی ایلام مسدود شده. خودم لرستان هستم. چطور دلیل مسدود شدن حساب را متوجه بشم؟ اگر شاکی خصوصی داشته باشم، چطور مشخصات شاکی را دریافت نمایم؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

اگر در سامانه ثنا ثبت نام کردید و در آنجا اطلاعاتی نیست، چاره ای جز مراجعه به شعبه ندارید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

به دفاتر خدمات الکترونیک بروید و ثبت نام ثنا انجام و استعلام وضعیت شخصی پرونده ها را بخواهید