مشاوره حقوقی رایگان - افزایش اجاره بها در تمدید قرارداد اجاره

سلام و عرض ادب.
من با توجه به پرداخت كامل و به موقع اجاره و تمامي تعهداتم به مالک، خواستار تمديد قرارداد با مالک هستم.
تاريخ اتمام اجاره ٠٢/ ٠٨ / ٩٩ ميباشد.

مالک خواستار افزايش اجاره بها صد در صدي مي باشد.
دقيقا اجاره ماهي سه ميليون تومان رو به شيش و نيم ميليون تومان براي تمديد خواستار شده.
يكي از مفاد اجاره نامه سه برگي من پرداخت روزانه ٢٠٠ هزار تومان در صورت تخليه نكردن بعد از اتمام مي باشد.
ممنون ميشم اگر راهنمايي كنيد راه حل من براي تمديد دقيقا چگونه مي باشد.
سپاس فراوان.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام راهی برای تمدید نیست و در شرایط کرونا لازم نیست اقدامی انجام دهید این موجر هست که اقدام به دریافت حکم تخلیه می نماید. به جهت احتیاط فقط یک اظهارنامه باید برای موجر ارسال نمایید