مشاوره حقوقی رایگان - زمین خواری

سلام و خسته نباشید خدمت مشاورین بزرگوار.
بنده یک قطعه زمین به مساحت 425 متر مربع خریداری کردم و در مقابل آن برگ واگذاری و پروانه کار از صاحب زمین گرفتم و بعد از گذشت یک هفته از خرید این زمین شخص دیگری آمده با سند تک برگ که این زمین مال من است و بنده رفتم از بنیاد مسکن استعلام گرفتم زمین مال شخصی است که من خریدم و سند اون شخص هیچ اوراقی در بنیاد مسکن ندارد. بعد از پیگیری ها معلوم شده پشت این سند اشخاص که در اداره ثبت اسناد هستن دست دارن و شریک هستن و زمین خواری میکنند. حالا بنیاد مسکن جواب کامل نمی دهد. من تمام طلاهام رو فروختم تا زمین خریدم یک سرپناهی داشته باشم کسی جواب درست حسابی نمیدهد و این زمین خوار ها هم نمیزارن در این زمین ساخت و ساز کنم. خواهشا کمک کنید زود این قضیه تمام بشه. باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

سيد محمد سجادي

جناب آقای سيد محمد سجادي:

دادخواست اثبات وقوع معامله و خلع ید مطرح شود

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

مرجع استعلام مالکیت زمین بنیاد مسکن نیست شما باید از اداره ثبت اسناد و املاک قبل از خرید استعلام می گرفتید