مشاوره حقوقی رایگان - مستقل شدن در 15 سالگی

سلام، وقت بخیر. من دختر 15 ساله هستم خانواده ام خیلی اذیتم میکنن و مریض شدم. من حتی زیر نظر روانپزشک هستم. میخوام ازشون جدا بشم چه قدم هایی باید برم؟ میخوام هر چه سریع تر جدا بشم. البته این رو بگم که خیلی محدودم میکنن. نمیزارن کاری کنم و خیلی تفکرات قدیمی دارن. من دیوونه شدم به من راهکار بدید که سریع جدا بشم.

پاسخ ها :

مريم  عشري

سرکار خانم مريم عشري :

سلام. با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید شماره 123. دخترک باهوش بدان و مطمئن باش که جدا شدن نوجوانان در سنین بلوغ از خانواده ها همیشه به ضرر نوجوانان بوده است. شما در حال حاضر باید پدر و مادری متعصب ولی در عین حال دلسوز را تحمل کنید ولی در صورت مستقل شدن ممکن است به دام افرادی با نیات و مقاصد پلید گرفتار شوید. شما و والدینتان نیاز به مشاوره های تربیتی و روانشناسی دارید که اورژانس اجتماعی حتما در این مسیر به شما کمک خواهد کرد. پدر و مادر شما به زودی رفتار با یک نوجوان را فرا خواهند گرفت. اندکی صبور باشید.