مشاوره حقوقی رایگان - مفقودی پرونده جبهه پدر

سلام، خسته نباشید. پدر من 28 ماه خدمت کرده که 18 ماه آن در پاوه و نوسود در تیپ حمزه سید الشهدا و 9 ماه آن در روانسر خدمت کرده. که این 9 ماه بعد صلح بوده و الان سرباز هستم. برای گرفتن کسری به سپاه کرمانشاه مراجعه کردم گفتن فقط 9 ماه بعد جنگ که جزء مناطق عملیاتی بوده به تو تعلق میگرد. اون 18 ماه در خود کرمانشاه خدمت کرده در حال که پدرم این 18 ماه رو در ماده و نوسود خدمت کرده. بعد از چند بار مراجعه گفتن باید بری تهران گواهی بیاری و دو تا از پاسدارهای اون موقع رو پیدا کنی کمیسیون تشکیل بدیم. سوالم این بود در تهران باید به کجا مراجعه کنم و چقدر طول میکشه؟ آیا این طوری انجام میشه؟ سپاس.

پاسخ ها :

احسان اله حبیبی

احسان اله حبیبی :

سلام. اگر مدت خدمتی در پرونده مفقود است باید با شهادت دو نفر انجام بدید. کجا مراجعه کنید رو نمیدونم