مشاوره حقوقی رایگان - تعیین محل پارکینگ

سلام، وقت بخیر. در سند ما ذکر شده که پارکینگ شماره 11 از آن حق عبور دارد. سوال من این هست که پارکینگ ما مزاحم می باشد یا نه؟
و از طرفی هم چند باری پیگیری کردیم که محل دقیق پارکینگ رو از شهرداری و اداره ثبت بگیرم ولی به ما گفتن نقشه پارکینگ ها رو ندارن. میخواستم بپرسم من باید از کجا و چه ارگانی پیگیری کنم، تا کارشناسی جهت تعیین محل پارکینگ برای من بفرستن؟ لطفا من رو راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمد  ايزدي

جناب آقای محمد ايزدي :

اداره ثبت اسناد محل پارکینگ ها را دارد